Bli ekspert på å male

Er du usikker på hvordan du går fram når du skal male en vegg? Om du må grunne først, eller om du bør skrape av den gamle malingen før du maler på nytt? Det er mange spørsmål som dukker opp når vi skal i gang med et malingsprosjekt. Ikke la det stoppe deg!


Nå kan du få god hjelp på veien – så slipper du å ligge våken om natta for å lure på hvor du skal starte.  Vi har laget noen praktiske videosnutter som gir svar på det viktigste.

Bli ekspert på bare 60 sekunder

«Bli ekspert på 60 sekunder» er en serie filmer som forklarer ulike fremgangsmetoder på en praktisk og visuell måte. Alle filmene finner du på jotun.no, “Bli ekspert på 60 sekunder” og finnes også på YouTube.

Ofte stilte spørsmål til malejobben

Videoene gir gode beskrivelser av konkrete behov og maleprosjekter. Det finnes så mange råd og meninger, vi gir deg fasiten. Alle videoene er tilgjengelig på Jotuns YouTube-kanal.

Her er noen eksempler:

Lurer du på hva som er viktig når du maler på ubehandlet vegg? Se videoen om hvordan du gir veggen best beskyttelse. For et godt resultat er det svært viktig å gjøre jobben grundig og på rett måte.

 

Når du skal male husveggen er det nødvendig å vaske først. Her ser du hvordan det gjøres og hvilke produkter det er smart å bruke.

Lær metodene

Med disse filmene kan du raskt og enkelt lære deg å utføre akkurat ditt malerarbeid. Filmene tar for seg konkrete behov og maleprosjekter slik at du som huseier i størst mulig grad kan få svar på spørsmål til ditt prosjekt. Slik kan du lykkes med malejobben, og være sikker på at du bruker riktig produkt. For et godt resultat er det svært viktig å gjøre jobben grundig og på rett måte

Lykke til med malejobben!

 

Les også; Mest stilte spørsmål om utendørsmaling