Utendørsmaling spesielt utviklet for hvite hus!

Drømmen om det hvite, perfekte huset er ofte relativt kortvarig. Skitt og forurensning setter sitt preg på malingen, og hvitfargen er ikke lenger like hvit som den en gang var.

Jotun synes som de fleste andre, at hvite hus, bør være hvite! Derfor har Jotun utviklet OPTIMAL OptiWhite – en maling spesielt utviklet for folk med hvite hus.  Malingen er basert på ny teknologi som hindrer at skitt fester seg til overflaten og har en suveren beskyttelse mot svertesopp.

 

 

Hvite hus skal være hvite
Hvite hus skal være hvite; dette huset er malt i fargen Jotun 9918 Klassisk Hvit

 

Hvite, rene hus – år etter år!

Her i landet er det svært vanlig å male huset i en hvitnyanse. Hvite hus er derimot mer krevende å holde pene og hvite, enn hus malt i andre farger. Endelig er det utviklet en maling som er spesialutviklet for hvite hus – en gladnyhet for alle kvalitetsbevisste nordmenn med hvite hus. Den nye malingen gjør det nemlig enklere å holde huset hvitt og rent år etter år.

  1. Ekstremt lavt skittopptak: Produktet er basert på en ny teknologi som hindrer at skitt fester seg til husets overflate. Malingen er også meget effektiv mot svertesopp.
  2. Glans og holdbarhet: Moderne teknologi sørger for at både glans og farger bevares. OPTIMAL Optiwhite inneholder effektive pigmenter og værbestandige bindemidler som gir huset den nødvendige solbeskyttelsen.
  3. Tørker raskt: Siden malingen tørker raskt, er det lettere å gjøre en effektiv malejobb. Er du heldig med været, kan du klare to strøk på en dag.
Test av maling til hvite hus
Omfattende tester viser at OPTIMAL Optiwhite er i en særklasse ift. andre hvitmalinger på markedet.
Test av maling til hvite hus

Et hvitt fargekart!

Hvitt er ikke bare hvitt! Det finnes en mengde ulike hvitnyanser som gir ulike fargeopplevelser av huset ditt. Derfor er det viktig at du bestemmer deg for hva slags hvitfarge du ønsker. OPTIMAL OptiWhite får du i mange ulike hvitnyanser, og i det nye fargekartet kan du velge akkurat den nyansen som passer best på ditt hus og til din smak.

Nytt fargekartEndelig et fargekart for deg som er usikker på hvilken hvitfarge du skal ha på huset. Bestill fargekartet her.