Mal – trygt, raskt og enkelt!

Vi nordmenn elsker å pusse opp, og en tredjedel av oss gjør det hvert eneste år. Vi ommøblerer, vi maler, vi skifter farger og vi leker oss med interiør.

Gi barnerommet rask forandring. Her er det malt med SENS 7163 Minty Breeze.

Det er enkelt – vi liker forandring! Rask forandring! Heldigvis trenger ikke impulsiviteten å gå på bekostning av helsa. Og heldigvis går det fort når du først er i sving.

3i1 – én maling til alle flater

Impulsivitet kan ofte gå på bekostning av planlegging. Når ting skal skje fort, tar vi raske avgjørelser – uten å tenke så mye på konsekvensene. SENS er et produkt for den impulsive. Et produkt for deg som ønsker at det skal være enkelt, at prosessen skal gå raskt – men selvfølgelig vil ha et godt resultat.

SENS er en 3i1-maling, det vil si at du kan bruke én og samme maling på tre ulike flater:

  1. Vegg
  2. Panel (vegg/ tak)
  3. List

Den kan brukes uansett hva slags underlag du skal male på. Du slipper å forholde deg til ulike malingstyper, maskeringsteip i overganger, ulike tørketider og lignende. Samme maling overalt. Malingen er lett å fordele, den dekker godt, spruter lite og tørker raskt. Resultatet blir like pent overalt – enklere blir det ikke!

Tips! Ønsker du å variere glansgrader for å skape litt dynamikk i rommet, kan du bruke SENS i glans 07 på veggene og SENS glans 30 på listverket. De halvblanke listene vil gi en stilig kontrast til den silkematte veggen.

Med SENS får du alle Jotuns vakreste farger, farger som gir harmoniske, glade og trygge hjem. Fargekartet kommer i tre spennende fargepaletter, la deg inspirere her!

Mal jenterom i lyse kombinasjoner, med SENS 10580 Soft Skin.

Vær impulsiv – tenk helse!

Hele 850.000 husstander pusses opp hvert år, og ofte er dette et resultat av akutt behov for forandring. Behovene forandrer seg med barnas alder og familiesituasjon, og forandringen bare skje så fort man spotter et ledig øyeblikk!

Gravid og male?

Soverommet er det rommet vi forandrer oftest. Maler du med SENS, kan du trygt oppholde deg i rommet umiddelbart etter det er malt – du kan til og med sove der med god samvittighet.

 

Maler du med SENS, kan du trygt oppholde deg i rommet umiddelbart etter det er malt.
SENS 10580 Soft Skin og 10246 Velvet.

Trygg fra første strøk

SENS er markedets mest helsevennlige maling – på verdensbasis! Du er trygg fra første strøk. Malingen avgir ingen skadelig avdampning – i tillegg har malingen ingen malingslukt verken under påføring eller etterpå…

Et trygt valg for gravide, nyfødte, astmatikere, allergikere og barn i alle aldere. Et trygt valg for hele familien.

Raske beslutninger kan gjerne ha raske og enkle løsninger. Men ikke la det gå på bekostning av et godt resultat. SENS gjør det enkelt, du trenger ikke velge. Et pent og holdbart resultat som ivaretar helsen – selv for den impulsive!

Gjør enkel fornyelse av gutterommet med SENS 7163 Minty Breeze. Malingen er lett å fordele, den dekker godt, spruter lite og tørker raskt.

 

Om SENS:

  • Sens ble lansert i 2008.
  • Produktet lanseres i disse dager, med nytt design og enda bedre produktegenskaper. Les mer om produktet her (link til nettside).
  • Eneste malingsserie som er anbefales av Norges Astma- og allergiforbund.
  • Inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdampning.
  • Er et 3i1 produkt – kan brukes på vegg, panel og list.