Slik får du fliser i helt nye farger!

Selvfølgelig kan du fornye veggfliser. Det er like enkelt som å male andre vegger, så lenge du starter med ett strøk JOTUN Superheft grunning.

Bad og kjøkken kan raskt males med de fargene vi helst vil ha akkurat nå. Det krever en grundig rengjøring, JOTUN Superheft grunning og to toppstrøk av favorittfargen, for eksempel hentet fra det nye LADY-fargekartet, Rhythm of Life.

Mal flisene i årets nye farger fra LADY

– JOTUN Superheft grunning er ideell for fliser og respatex. Den gjør at malingen får feste på vanskelige og glatte flater som kan gi utfordringer ved fornyelse. Grunningen er rett og slett en ideell problemløser, forklarer Gerd L. Hagen, Regional Brand Manager i Jotun.
Det betyr rask og enkel fornying av kjøkken og bad, uten kostnads- og arbeidskrevende utskiftning av fliser og underlag.

Slik maler du fliser

Slik fornyer du flisene

Har du kvalitetsfliser eller respatexplater som ikke helt har fulgt med i tiden, og gjerne vil ha ny farge, gjør du følgende:
1) Rengjør fliser, fuger eller respatex grundig med JOTUN Spesialvask. Vær nøye med fuger, her samler det seg ofte såperester og skitt.

Slik maler du fliser

2) Når underlaget er rent og tørt påføres JOTUN Superheft grunning i et jevnt lag. Vi anbefaler å bruke rull. Etter 8 timer er grunningen tørr.

Slik maler du fliser

3) Mal to strøk med LADY Supreme Finish i ønsket farge.

Slik maler du fliser

4) Ferdig!

Våtsoner med direkte vannsprut er ikke egnet for maling, mens veggflater som ikke er kledd med fliser best ivaretas med LADY Aqua våtromsmaling. LADY Inspirasjonsblogg viser flere eksempler på malte bad.

Fornying av fliser og respatex er enkelt og veldig effektfullt, så lenge du ivaretar den viktige grunningen.

JOTUN Superheft Grunning – Suveren heft til underlaget – Problemløser for vanskelige underlag– Lett å slipe