Nå slipper du å kvistlakke!

Mange tror at det å male panel er veldig tidkrevende. Nå er det mye enklere enn tidligere. Du kan grunne og kvistlakke i ett og samme strøk med Jotun Kvist- og Sperregrunning. Se hvordan denne spisestuen med gulnet panel ble som ny og hvordan vi gikk frem.

Da Jotun skulle lage en ny trinn-for-trinn-guide om hvordan man maler gulnet panel, stilte Toril sin spisestue og sitt kjøkken til disposisjon. Under kan du se hvordan resultatet ble og se film med mange gode tips og råd. Aldri har det vært enklere å male gulnet panel!

Slik så spisestuen ut før:

Du trenger ikke kvistlakke

Og slik ble den etter forvandlingen:

Du trenger ikke kvistlakke

Farger og produkter som ble brukt

Vegger: LADY Supreme Finish Silkematt – 10341 Kalk. Grunnet med Jotun Kvist- og Sperregrunning.
Lister, dører og vinduer: LADY Supreme Finish Halvblank – 9918 Klassisk hvit. Grunnet med Jotun Kvist- og Sperregrunning.
Tak: LADY Tak i 9918 Klassisk Hvit.

På LADY inspirasjonsblogg kan du også se hvor fin den gamle kjøkkeninnredningen ble

Du trenger ikke kvistlakke

Se filmen

Hele prosessen ble filmet og Toril som eide spisestuen ble invadert av film- og LADY-folk. Det ble et par hektiske dager, men hun er kjempefornøyd med resultatet og synes hele prosessen var morsom. Familien har bokstavelig talt fått en lysere hverdag! Og følelsen av å ha tatt vare på den gamle kjøkkeninnredningen er veldig god.

Se filmen her

Her kan du se flere instruksjonfilmer

LADY Supreme Finish best-i-test igjen

LADY Supreme Finish ble kåret til best i 2011 og i 2015 gjennomførte Teknologisk Institutt en ny test; LADY Supreme finish ble igjen kåret til vinner i en test blant 15 malinger. Testen ble utført av 8 profesjonelle malere. Les mer om testen her.

Du trenger ikke kvistlakke