Stopp en halv – med Jotuns nye LADY-fargekart

Har du noen gang kjent den følelsen av at livet løper fra deg? Alt som skal gjøres, følges opp… skulle vært gjort – men som bare ligger der og tynger skuldrene? De fleste av oss lever en hektisk tilværelse, og kan nok kjenne behovet for en liten pustepause i ny og ne. Det har vært vår inspirasjon i utviklingen av vårt nye globale fargekart.

Tid for refleksjon!

Vi har latt oss inspirere av folks hverdag, og det stadig økende behovet for å stoppe opp og reflektere litt over veien videre. Det er viktig å kjenne etter hvilke behov man har og være bevisst de valgene man tar. Det gjelder også de fargene du velger i huset ditt – farger du tross alt skal bo i!

Vi bryr oss ikke lenger om ”it-farger” og ”hot eller not”, trendy er ut! Nå er det tid for å finne det vi selv trives med, varige farger vi kan ha det godt med og leve i over tid. Med det i bakhodet, la deg inspirere av de tre temaene i årets fargekart: Reflections of Time, Reflections of Light og Reflections of Earth.

Nytt fargekart fra Jotun

Reflections of Time – sofistikerte blåfarger og levd liv

Kombiner gammelt og nytt – skap din egen stil! Hjemmet skal være personlig og reflektere vårt levde liv. De elegante blåfargene i Reflections of Time gjør det enkelt å kombinere alt fra bilder av oldemor til messing, kobber eller Art Deco detaljer. Denne fargepaletten gir et preg av dempet luksus.

Tips!

  • Det er fint å male både vegger, lister og dører i samme farge, men i ulik glansgrad. Dette skaper en helt spesiell romfølelse. Vi anbefaler LADY Pure Color (supermatt) på veggen og LADY Supreme finish (superblank) på lister/dører.
  • Den nye fargen LADY 10683 Cashmere gjør seg godt som kontrastfarge, enten på et møbel eller på interiørartikler. Den gir detaljer et eksklusivt preg!
  • Vår favoritt er LADY 4477 Deco blue! En farge som passer i alle rom, og er sofistikert og myk på en gang.
reflections-of-time

LADY Fargeklart 2016

LADY Fargekart 2016

Vegg og lister i samme farge: LADY Pure Color 8470 Smooth White

Se fargene og flere bilder fra paletten Reflections of Time her

Reflections of light – en hyllest til hvitfargene

Hvitt er ikke hvitt – og hvitt er ikke ut! Vi liker lyse hjem, samtidig som vi er opptatt av det lune og nære. Vi har derfor satt sammen en palett av hvitfarger som skaper lunhet i hjemmet, og som fungerer sammen i vakker harmoni. En varm fargepalett som gir hjemmet et delikat og funksjonelt uttrykk. Fargene går mer i beige enn grått, og det er generelt flere varme nyanser.

Tips!

  • Hvite nyanser på veggene er superlekkert å kombinere med hvite interiørartikler
  • LADY 9938 Dempet Sort er lekker til hvitfargene. Bruk den på møbler, på veggen bak TV eller bak kjøkkeninnredningen. Matt sort i kontrast med hvitt, gir et flott grafisk uttrykk.
  • Vår favoritt er LADY 10678 Space! En nydelig beigefarge som passer til det meste, og kan kombineres både med varme og kalde farger.
Reflections of Light
LADY Fargekart 2016
Se fargene og flere bilder fra paletten Reflections of Light her

Reflections of Earth – ta naturens farger inn

”The urban jungle” er vår inspirasjon til denne fargepalletten – nå skal landet inn til byen! Kontakt med naturen og fokus på grønne verdier er viktig. Vi innreder med frodige grønne planter og beholder tregulv som de er, og skaper på denne måten et naturlig, jordnært og ekte hjem.

Tips!

  • De røde fargene er lekre å bruke i gangen, gjerne kombinert med marokkanske fliser på gulvet
  • LADY 8252 Green Harmony er nydelig i stua, spesielt sammen med eikegulv, masse planter og for eksempel en lys sofa
  • Vår favoritt er LADY 8252 Green Harmony! En rolig grønnfarge det er godt å ha rundt seg.
Reflections of Earth
LADY Fargekart 2016
Vegg i front: LADY Wonderwall 8469 Green Leaf, Vegg bak glassdør: LADY Wonderwall 8252 Green Harmony
LADY Fargekart 2016
Vegg: LADY Supreme Finish 10679 Washed Linen, Dør: LADY Supreme Finish 394 Varmgrå
Se fargene og flere bilder fra paletten Reflections of Earth her
Bestill LADY Fargekart 2016 og få det gratis sendt hjem til deg her.