Spreke løsninger og fornøyde deltakere i Tid for hjem!

Når Tid for hjem – deltakerne gir fra seg nøkkelen til huset sitt, er det sannsynligvis med kribling i magen om hva de kan forvente seg når de får den tilbake. Stil og farger er personavhengig, og i høyeste grad en smakssak. Hvordan klarer gjengen i Tid for hjem å treffe blink i program etter program? Vi tok en prat med Einar, maleren i Tid for hjem.

Tid for hjem 2016
Her er en stue før Tid for hjem-teamet har blitt sluppet løs.

Dyktige designere
Tid for hjem jobber med dyktige interiørarkitekter og designere verden over. Så fort et prosjekt er plukket ut fra søknadsbunken, vurderer gjengen i Tid for hjem hvilke av disse som passer best til akkurat dette prosjektet. De utvalgte setter seg så inn i prosjektet, tar bilder og tenker løsninger. De får ikke vite mye om dem som bor der, og får relativt stort handlingsrom når de velger løsninger. Designerne i Tid for hjem er utrolig flinke til å finne løsninger og farger, og de har alltid et mål om at beboerne skal bli fornøyde med resultatet.

Spreke farger
– Når jeg velger farger for folk jeg jobber for, gjør jeg det med stor respekt for dem som bor der. Jeg vil gjerne de skal like det jeg kommer frem til, og kjører nok en litt mer ”safe” linje enn noen av designerne i Tid for hjem. Uansett, vårt felles mål er jo at vi ønsker at beboerne skal trives i det vi gjør, både med løsninger og spreke farger! Jo gladere de blir, dess gladere blir vi, sier Einar.

Tid for hjem 2016

Einar in action.

Jotuns fargekart er mye brukt når de velger ut farger til prosjektene. – Fargekartene til Jotun er fantastiske, de har så mange fine farger. Jeg bruker dem ofte som referanse når jeg skal vise mine kunder eksempler, hvordan et rom kan se ut om vi bruker den eller den fargen, avslutter Einar.

Se det nyeste LADY-fargekartet her.

Tid for hjem 2016

Her er stuen ferdig, fargerik og flott.

 

Einar Nilsson er malermester i ”Tid for hjem”, et oppussingsprogram som sendes tirsdager kl. 20.00 på TV2. Jotun er stolt sponsor!

Få programleder Kjersti Bergesens beste interiørtips her.

Se hvilke produkter og farger de har brukt i denne sesongen.