Vant nymalt hus!

De glade vinnerne av nymalt hus er nå i full gang med å bruke det digitale utendørsfargekartet fra JOTUN for å planlegge. De ser frem til å få jobben gjort, mens de selv kan nyte sommerdagene!

De glade vinnerne ser frem til å få jobben gjort, mens de selv kan nyte sommerdagene:-)

 

Verdi på inntil 100.000 kroner

For femte året på rad har Jotun kjørt den populære konkurransen “Vinn nymalt hus”. Hovedpremien var en profesjonell maler som kommer for å huset med Jotuns høykvalitetsmaling Drygolin Ultimat! Premien har en verdi på inntil 100 000 kroner. Nå er den heldige vinneren kåret!

Skulle egentlig være hvitt

– Jeg kunne ikke tro det var sant før jeg fikk se det skriftlig. Jeg ble så utrolig overrasket og glad, forteller vinneren Eirin Lossius.

Sammen med mannen hadde hun tenkt at de skulle ha helt hvitt hus.
Det var planen.

– Men nå har jeg kikket gjennom bildene deres og det er jo såååå mange flotte andre farger! Jeg skal laste ned fargevalg-appen og diskutere litt til med mannen min, som forøvrig ble minst like glad som meg:-)

– Dere aner ikke hvor mye dette betyr for oss, takker Eirin.

Sett farge på fasaden

 

Ukesvinnere og heldige vinnere av Weber-griller ble:

Kai Arne Halvorsen, Anne Rekdal Hals og Hans Steinar Salt